Brow Studio Anne van Beinum

Brow Studio Anne van Beinum is een Schoonheidssalon gelegen aan Oud Milligenseweg 26 in Garderen.

Meer informatie over Brow Studio Anne van Beinum in Garderen

Bij StudioYou in Garderen kun je terecht voor mooie en gestylde wenkbrauwen. Eigenaresse Anne zorgt ervoor dat je wenkbrauwen passen bij de vorm van je gezicht en een krachtige uitstraling hebben. In de salon kun je verschillende behandelingen krijgen, zoals het epileren en verven van de wenkbrauwen en uitgebreide brow treatments. Ook biedt Anne semi-permanente PMU powder brows aan. Daarnaast kun je bij StudioYou terecht voor een hybrid brows behandeling, waarbij je tot wel 7 dagen geen make-up hoeft te dragen. Anne heeft haar eigen salon geopend omdat ze haar liefde voor het vak niet kon weerstaan. Ze volgde verschillende cursussen en opleidingen en zorgt ervoor dat haar klanten zich op hun gemak voelen in haar knusse en warm ingerichte salon.

Wil je weten wat Brow Studio Anne van Beinum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brow Studio Anne van Beinum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brow Studio Anne van Beinum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brow Studio Anne van Beinum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Brow Studio Anne van Beinum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brow Studio Anne van Beinum

Bezoekers bekeken ook