Broodjes en Lunch

Broodjes en Lunch is een gelegen aan Dorpsstraat 25 in Garderen.

Meer informatie over Broodjes en Lunch in Garderen

In het nostalgische Veluwse dorp Garderen bevindt zich een ambachtelijke slagerij die al ruim 80 jaar de meest eerlijke en ambachtelijke producten bereidt. Of het nu gaat om vers vlees, zelfgemaakte vleeswaren of heerlijke maaltijden, bij deze slagerij proef je altijd de passie en verse ingrediënten. Je kunt eenvoudig producten bestellen via de website of gezellig langskomen. Daarnaast heeft de slagerij ook een uitgebreide maaltijdenkeuken waar dagelijks heerlijke gegrilde specialiteiten en huisgemaakte maaltijden worden bereid. Het assortiment is ruim en je kunt zelf je eigen maaltijd samenstellen uit verschillende componenten. En dan is er nog de drogerij van Gert Schuiteman, waar hij zijn paradepaardje Veluwnaer produceert. Hier worden authentieke vleeswaren zoals coppa, ham, nagelhout en metworst gemaakt. De coppa droogt vijf maanden en de ham minimaal negen maanden. Deze ambachtelijke producten zijn te bekijken op de website van Schuiteman.

Wil je weten wat Broodjes en Lunch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Broodjes en Lunch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Broodjes en Lunch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Broodjes en Lunch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Broodjes en Lunch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Broodjes en Lunch

Bezoekers bekeken ook