Bowling en partycentrum Veluwehal

Bowling en partycentrum Veluwehal is een Partycentrum gelegen aan Nieuwe Markt 6 in Barneveld.

Meer informatie over Bowling en partycentrum Veluwehal in Barneveld

De Veluwehal in Barneveld is een multifunctionele locatie die centraal gelegen is in Nederland. De hal biedt uitstekende parkeermogelijkheden en bevindt zich aan de voet van het standbeeld van Jan van Schaffelaar. Op de website krijg je een indruk van de mogelijkheden, maar het personeel staat klaar om persoonlijk naar je wensen te luisteren en een voorstel op maat te doen. Ze heten je hartelijk welkom en zijn ervan overtuigd dat je veel plezier zult hebben bij een bezoek aan de Veluwehal. Je kunt een afspraak maken om de accommodatie zelf te bekijken en zult ontdekken dat hun woorden niet overdreven zijn. De Veluwehal is bereikbaar via Station Barneveld Centrum en er is gratis parkeergelegenheid op 500 meter afstand.

Wil je weten wat Bowling en partycentrum Veluwehal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bowling en partycentrum Veluwehal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bowling en partycentrum Veluwehal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bowling en partycentrum Veluwehal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Bowling en partycentrum Veluwehal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bowling en partycentrum Veluwehal

Bezoekers bekeken ook