Bouwbedrijf Kok

Bouwbedrijf Kok is een Bouwbedrijf gelegen aan Oud Milligenseweg 35 in Garderen.

Meer informatie over Bouwbedrijf Kok in Garderen

Bouwbedrijf Kok is een onderneming uit Garderen die zich bezighoudt met nieuwbouw, verbouw en renovatie. Het bedrijf hecht veel waarde aan vakmanschap en kwaliteit en werkt voornamelijk op projecten waar kwaliteit essentieel is. Het team, bestaande uit de eigenaar Reijer Kok, zijn vrouw, zonen en vast personeel, zorgt ervoor dat alle klussen tot in de puntjes worden verzorgd. Het bedrijf hecht veel waarde aan goede communicatie en samenwerking met klanten. Bouwbedrijf Kok heeft ervaring met verschillende bouwstijlen, waaronder traditioneel, landelijk en modern. Alle stijlen kunnen gecombineerd worden met duurzaamheid. Het bedrijf is in 2012 opgericht door Reijer Kok, nadat hij jarenlang als hoofduitvoerder had gewerkt bij een middelgroot bouwbedrijf. Dankzij zijn kennis en ervaring staat Bouwbedrijf Kok garant voor kwaliteit. De onderneming richt zich voornamelijk op nieuwbouw en verbouw in zowel de particuliere als de industriële sector.

Wil je weten wat Bouwbedrijf Kok verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf Kok of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf Kok? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf Kok het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Bouwbedrijf Kok reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf Kok

Bezoekers bekeken ook