Bouw en Aannemersbedrijf H.Koudijs bv

Bouw en Aannemersbedrijf H.Koudijs bv is een Bouwbedrijf gelegen aan Hazendonkweg 7 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Bouw en Aannemersbedrijf H.Koudijs bv in Kootwijkerbroek

Koudijs is een bouwonderneming in het midden van Nederland die gespecialiseerd is in nieuwbouwwoningen, utiliteitsbouw, onderhoud, renovatie en restauratie. Het bedrijf staat bekend om de aandacht voor kwaliteit, detail en samenwerking, en kan bouweisen en wensen vertalen naar hoogwaardige bouwwerken. Ze hebben jarenlange ervaring in het bouwen van individuele woningen, bedrijfspanden en kleine projecten. Koudijs hanteert een ambachtelijke werkwijze met gebruik van de nieuwste technieken en materialen, en hebben zelfs een eigen werkplaats voor de productie van kozijnen. Door de schaalgrootte van het bedrijf kunnen ze tijdens de bouw met de klant meedenken om tot een optimaal resultaat te komen.

Wil je weten wat Bouw en Aannemersbedrijf H.Koudijs bv verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouw en Aannemersbedrijf H.Koudijs bv of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouw en Aannemersbedrijf H.Koudijs bv? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouw en Aannemersbedrijf H.Koudijs bv het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Bouw en Aannemersbedrijf H.Koudijs bv reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouw en Aannemersbedrijf H.Koudijs bv

Bezoekers bekeken ook