Bosch Beton

Bosch Beton is een Betoncentrale gelegen aan Grote Bosweg 1 in Barneveld.

Meer informatie over Bosch Beton in Barneveld

Bosch Beton is een bedrijf dat betonnen keerwanden produceert en verkoopt voor verschillende sectoren, zoals grond-, weg- en waterbouw en de agrarische sector. Ze bieden maatwerkoplossingen en streven naar duurzaamheid. Keerwanden kunnen gebruikt worden voor het opvangen van hoogteverschillen bij bruggen of viaducten, het creëren van niveauverschillen in tuinen, het oplossen van verkeersbelastingen en -doorgangen, het tegenhouden van water en het creëren van opslagsystemen. Bosch Beton heeft een 3D-generator waarmee klanten hun eigen sleufsilo kunnen bouwen. Het bedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en werkt met duurzamere grondstoffen en een duurzaam productieproces. Ze vangen hemel- en afvalwater op en gebruiken zonnepanelen om hun eigen stroom op te wekken. Bosch Beton is trots op hun klanten en biedt garantie tot 20 jaar op hun producten. Er zijn ook mogelijkheden om bij het bedrijf te werken, zoals de Prefab Beton Opleiding, operator wapeningsmachine en commercieel binnendienst medewerker voor Duitsland.

Wil je weten wat Bosch Beton verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bosch Beton of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bosch Beton? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bosch Beton het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Bosch Beton reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bosch Beton

Bezoekers bekeken ook