Boerderijcamping "De Hazendonk"

Boerderijcamping "De Hazendonk" is een Kampeerboerderij gelegen aan Essenerweg 174 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Boerderijcamping "De Hazendonk" in Kootwijkerbroek

Boerderijcamping De Hazendonk is gelegen in buurtschap Essen, Kootwijkerbroek. De boerderij is gebouwd in 1911 en wordt sinds 1994 gerund door de familie Van Donselaar. Naast het gemengde bedrijf van landbouw en veeteelt, hebben zij ook een camping. Op de camping kunt u genieten van de rust en het boerenleven. De familie Van Donselaar heet u van harte welkom en nodigt u uit om een kijkje te nemen op hun website. Ze kijken ernaar uit om u te verwelkomen op hun camping op de Veluwe.

Wil je weten wat Boerderijcamping "De Hazendonk" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boerderijcamping "De Hazendonk" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boerderijcamping "De Hazendonk"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boerderijcamping "De Hazendonk" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Boerderijcamping "De Hazendonk" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boerderijcamping “De Hazendonk”

Bezoekers bekeken ook