BMX Pumptrack Barneveld

BMX Pumptrack Barneveld is een Sportclub gelegen aan Koningsbergenweg 2 in Barneveld.

Meer informatie over BMX Pumptrack Barneveld in Barneveld

BMX is een sport waar snelheid, behendigheid en lef samenkomen. Het is een relatief jonge discipline binnen de wielersport en ontstond toen Amerikaanse fietscrossers met hun kleine fietsen motorcrossbanen opzochten en sprongen maakten. In Nederland noemen we het fietscross. De Flying Bikes is een fietscrossclub uit Kootwijkerbroek en is aangesloten bij zowel de NFF als de KNWU. Als je kennis wilt maken met fietscrossen, kun je langskomen op een van hun trainingsavonden of een proefles aanvragen via info@flyingbikes.nl. Je kunt ook bijna alle bekende webwinkels bezoeken en via de banner op hun website bestellen, waarmee je de clubkas sponsort.

Wil je weten wat BMX Pumptrack Barneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BMX Pumptrack Barneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BMX Pumptrack Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BMX Pumptrack Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar BMX Pumptrack Barneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BMX Pumptrack Barneveld

Bezoekers bekeken ook