Blush Hairstyling

Blush Hairstyling is een Kapper gelegen aan Van Zuijlen van Nieveltlaan 36 in Barneveld.

Meer informatie over Blush Hairstyling in Barneveld

Blush is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het plannen van droombruiloften en het creëren van mooie kapsels. Marilène, de eigenaar van Blush, heeft een passie voor zowel het stylen van haar als het organiseren van bruiloften. In haar kapsalon aan huis kan je terecht voor knipafspraken. Maar het hoogtepunt van Blush is het plannen van bruiloften. Marilène werkt samen met het bruidspaar om ervoor te zorgen dat hun trouwdag perfect verloopt. Van het kiezen van de locatie tot het regelen van de decoraties en catering, Marilène zorgt ervoor dat alle details tot in de puntjes zijn georganiseerd. Daarnaast biedt Blush ook handige tips voor het plannen van een droombruiloft en worden hoogwaardige en milieuvriendelijke haarverzorgingsproducten aangeboden. Marilène is niet alleen een haarstyliste en weddingplanner, maar ook een fotograaf, waardoor ze jouw speciale dag kan vastleggen. Je kunt contact opnemen met Blush via de gegevens op hun website.

Wil je weten wat Blush Hairstyling verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blush Hairstyling of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blush Hairstyling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blush Hairstyling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Blush Hairstyling reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blush Hairstyling

Bezoekers bekeken ook