Blush Fotografie

Blush Fotografie is een Fotograaf gelegen aan Van Zuijlen van Nieveltlaan 36 in Barneveld.

Meer informatie over Blush Fotografie in Barneveld

Blush is een plek waar dromen werkelijkheid worden. Ze hebben een passie voor het plannen van droombruiloften en het creëren van mooie kapsels. Marilène, de eigenaar, heeft een kapsalon aan huis waar je terecht kunt voor knippen, stylen en kleuren. Daarnaast organiseert ze ook bruiloften en zorgt ze ervoor dat alles tot in de kleinste details is georganiseerd. Ze helpt met het kiezen van de perfecte locatie, regelt de decoraties, catering en de DJ, en maakt al je dromen waar. Blush heeft ook een checklist voor het organiseren van een droombruiloft en biedt natuurlijke verzorgingsproducten aan. Marilène is de drijvende kracht achter Blush Creative en is naast haarstyliste ook weddingplanner en fotograaf. Je kunt contact met haar opnemen via de gegevens op de website.

Wil je weten wat Blush Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blush Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blush Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blush Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Blush Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blush Fotografie

Bezoekers bekeken ook