Bilderberg Hotel 't Speulderbos

Bilderberg Hotel 't Speulderbos is een Hotel gelegen aan Speulderbosweg 54 in Garderen.

Meer informatie over Bilderberg Hotel 't Speulderbos in Garderen

Hotel 't Speulderbos is een luxe hotel in Garderen, gelegen in de prachtige natuur van de Veluwe. Het hotel is ideaal voor families, met een speelkamer, ruime familiesuites en een kindermenu in het restaurant. De hotelkamers variëren van comfortabele kamers tot suites en zijn allemaal beschikbaar voor reservering. Gastbeoordelingen van het hotel zijn positief, hoewel sommige opmerkingen maken over verouderde faciliteiten en ontbrekende voorzieningen voor ouderen. Het hotel biedt ook verschillende arrangementen aan, waaronder culinaire diners, fietsarrangementen en meerdaagse verblijven. Het restaurant van het hotel serveert heerlijke maaltijden, maar reserveren is noodzakelijk vanwege de beperkte capaciteit. Voor vergaderingen is het hotel ook een geschikte locatie, met faciliteiten voor creatieve en innovatieve bijeenkomsten. Het hotel is gelegen in het oudste bos van de Veluwe en biedt ook speciale voorzieningen voor kinderen. De contactgegevens van het hotel zijn beschikbaar voor vragen en reserveringen.

Wil je weten wat Bilderberg Hotel 't Speulderbos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bilderberg Hotel 't Speulderbos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bilderberg Hotel 't Speulderbos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bilderberg Hotel 't Speulderbos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Bilderberg Hotel 't Speulderbos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bilderberg Hotel ’t Speulderbos

Bezoekers bekeken ook