Bella Totti

Bella Totti is een Italiaans restaurant gelegen aan Hoofdstraat 157E in Voorthuizen.

Meer informatie over Bella Totti in Voorthuizen

Bella Totti is een authentiek Italiaans restaurant dat al meer dan 15 jaar de inwoners van Voorthuizen en omgeving bedient. Het restaurant heeft als missie om voedsel van hoge kwaliteit te bieden aan iedereen die wil genieten van een fijne ambiance en hoogwaardig eten. Op het menu staan heerlijke gerechten uit de Italiaanse keuken, zoals salades, pasta's, vlees- en visgerechten, pizza's en huisgemaakte tiramisu. Bij binnenkomst krijgt elke gast handgemaakte broodjes met kruidenboter. Bella Totti is de ideale plek om te genieten van een buitengewone eetervaring met vrienden, collega's of de hele familie.

Wil je weten wat Bella Totti verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bella Totti of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bella Totti? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bella Totti het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Bella Totti reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bella Totti

Bezoekers bekeken ook