Bed & Breakfast 't Heidepaleis

Bed & Breakfast 't Heidepaleis is een Bed & Breakfast gelegen aan Paleisweg 20 in Garderen.

Meer informatie over Bed & Breakfast 't Heidepaleis in Garderen

Onze luxe bed & breakfast bevindt zich in een voormalige veestal met een prachtig uitzicht in Garderen. We zijn omringd door de mooiste bossen en heide van Nederland, waardoor onze locatie een ideaal startpunt is voor natuurliefhebbers en sporters. We hebben vier sfeervol ingerichte kamers met een prachtig uitzicht op de landerijen en voorzien van luxe faciliteiten. Elke kamer heeft een eigen ingang, terras en moderne badkamer. In Garderen is er naast de natuur ook veel te verkennen, zoals het Veluws Zandsculpturen festival en het hoogste klimbos van Nederland. Voor paardenliefhebbers zijn er vier ruime boxen te huur en er zijn ook andere mogelijkheden bespreekbaar.

Wil je weten wat Bed & Breakfast 't Heidepaleis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed & Breakfast 't Heidepaleis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast 't Heidepaleis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed & Breakfast 't Heidepaleis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Bed & Breakfast 't Heidepaleis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed & Breakfast ’t Heidepaleis

Bezoekers bekeken ook