Beautysalon Klavertje Vier

Beautysalon Klavertje Vier is een Schoonheidssalon gelegen aan De Cotelaer 36 in Barneveld.

Meer informatie over Beautysalon Klavertje Vier in Barneveld

Monique Groeneveld is verkozen tot Dr. Hauschka therapeute van het jaar 2014. Ze is een schoonheidsspecialiste met ruim 21 jaar ervaring in het vak en werkt al drie jaar met de producten van Dr. Hauschka in haar beautysalon Klavertje Vier in Barneveld. Haar benoeming werd bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse Dr. Hauschka Congres voor therapeuten. Monique staat bekend om haar passie en ondernemerschap in het vak en haar zachte aanraking en kwaliteit in behandelingen en huidadvies. Ze is ook actief in het organiseren van evenementen om haar praktijk en Dr. Hauschka Cosmetica onder de aandacht te brengen. Monique opent binnenkort een nieuwe salon en zal workshops en Beautyverwendagen aanbieden. Dr. Hauschka Cosmetica staat bekend om zijn natuurlijke ingrediënten, heilzame planten en het unieke behandelconcept dat de huid helpt om zichzelf te verzorgen en te herstellen.

Wil je weten wat Beautysalon Klavertje Vier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Klavertje Vier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Klavertje Vier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Klavertje Vier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Beautysalon Klavertje Vier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Klavertje Vier

Bezoekers bekeken ook