Beautysalon "Dolce Vita"

Beautysalon "Dolce Vita" is een Schoonheidssalon gelegen aan Staverden 11 in Barneveld.

Meer informatie over Beautysalon "Dolce Vita" in Barneveld

Dolce Vita is een populaire beautysalon in Barneveld, gerund door Sonja van den Brink. Sonja is een gediplomeerde Stivas schoonheidsspecialiste en biedt verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen aan voor zowel mannen als vrouwen. Ze heeft veel tevreden klanten, die haar prijzen, professionaliteit en gezelligheid waarderen. Sonja is gepassioneerd en perfectionistisch in haar werk, wat resulteert in mooie resultaten. De salon, genaamd Dolce Vita, heeft openingstijden op dinsdag, donderdag en vrijdag. Als je op zoek bent naar een heerlijke behandeling, kun je contact opnemen met Beautysalon Dolce Vita in Barneveld.

Wil je weten wat Beautysalon "Dolce Vita" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon "Dolce Vita" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon "Dolce Vita"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon "Dolce Vita" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Beautysalon "Dolce Vita" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon “Dolce Vita”

Bezoekers bekeken ook