Beauty Studio Puur

Beauty Studio Puur is een Schoonheidssalon gelegen aan Groen van Prinstererlaan 14 in Barneveld.

Meer informatie over Beauty Studio Puur in Barneveld

Met ingang van 1 april 2022 zijn de prijzen verhoogd. In de spotlight staat de DÉCAAR Algen peeling, een natuurlijke peeling die zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid. Deze peeling is effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne, couperose, rosacea, pigmentatieproblemen, littekens, droge huid, rimpels en grove poriën. De Algen peeling werkt biologisch en versnelt de wisseling van de opperhuid, waardoor de huid in slechts 10 dagen nieuwe cellen aanmaakt. Hierdoor wordt de talgproductie genormaliseerd, ontstekingen verminderd en voelt de huid zacht en fris aan. De Algen peeling is veilig tijdens de zomer en geschikt voor de meest gevoelige huid. Voor optimale resultaten wordt een kuur van 3 algenbehandelingen in 2 weken aangeraden. Naast de Algen peeling biedt Studio Puur ook lichaamsmassages, gezichtsbehandelingen en make-up advies. Yvonne Leeuwis, de huidverzorgingsspecialiste, heeft ruim 15 jaar ervaring en verwelkomt je graag in haar studio in Barneveld.

Wil je weten wat Beauty Studio Puur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty Studio Puur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty Studio Puur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty Studio Puur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Beauty Studio Puur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty Studio Puur

Bezoekers bekeken ook