Beauty by San

Beauty by San is een Nagelstudio gelegen aan Brahmslaan 36 in Voorthuizen.

Meer informatie over Beauty by San in Voorthuizen

Beauty by San is een salon in Voorthuizen waar Sanneke, de eigenaresse, werkt met gel, gelpolish en gelpolish met versteviging. Sanneke is ook doktersassistente op een spoedeisende hulp en heeft haar opleiding tot nagelstyliste gevolgd bij Magnetic Nail Design. In haar salon streeft ze naar een laagdrempelige en gezellige sfeer, waarbij ze haar klanten graag 100% aandacht geeft. Ze biedt verschillende behandelingen aan, waaronder gelpolish, gelpolish met versteviging en kunstnagels. Gelpolish is geschikt voor klanten die mooie gelakte nagels willen, maar geen kunstnagels. De gelpolish met versteviging biedt extra stevigheid aan de nagels. Kunstnagels worden verlengd met behulp van een sjabloon en moeten regelmatig bijgewerkt worden. Er is geen verschil meer tussen gel en acryl qua hechting en sterkte. De salon is geopend op afspraak en contact kan het beste via WhatsApp verlopen. Het adres van de salon is Brahmslaan 36, 3781 TP Voorthuizen.

Wil je weten wat Beauty by San verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty by San of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty by San? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty by San het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Beauty by San reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty by San

Bezoekers bekeken ook