Beauty by Liss

Beauty by Liss is een Schoonheidssalon gelegen aan Buru 8 in Barneveld.

Meer informatie over Beauty by Liss in Barneveld

Beauty by Liss, gevestigd in Barneveld, is een schoonheidssalon die beperkt telefonisch bereikbaar is. Tijdens behandelingen wordt de telefoon niet opgenomen, omdat elke klant de volledige aandacht verdient. In plaats daarvan kan er een voicemailbericht worden ingesproken of kan er een app of mail worden gestuurd voor een sneller antwoord. De openingstijden van Beauty by Liss worden niet vermeld in de tekst. Het KvK-nummer van de salon is 65889215 en het BTW-nummer is NL228929702B01.

Wil je weten wat Beauty by Liss verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty by Liss of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty by Liss? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty by Liss het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Beauty by Liss reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty by Liss

Bezoekers bekeken ook