BC de Treffers

BC de Treffers is een Badmintonclub gelegen aan Bezembinderslaan 12 in Voorthuizen.

Meer informatie over BC de Treffers in Voorthuizen

Badmintonvereniging De Treffers in Voorthuizen heeft een mooi bedrag van €367,02 ontvangen van de Rabobank Clubsupport. Ze bedanken iedereen die op hen gestemd heeft en kijken uit naar volgend jaar. Daarnaast kondigen ze de algemene ledenvergadering aan, die op 14 november zal plaatsvinden. Ze vragen alle leden om uiterlijk om 20:25 uur aanwezig te zijn. Het eerste mixteam van De Treffers heeft hun tweede wedstrijd van de NJC gespeeld tegen BC Nijkerk en helaas met 1-5 verloren. Ze bedanken de tegenstanders uit Nijkerk en kijken uit naar de volgende wedstrijd op 28 november. Op 25 en 26 november vinden de regionale kampioenschappen badminton plaats en inschrijving is mogelijk via de website. Het eerste mixteam heeft ook hun eerste thuiswedstrijd van de VJC gespeeld tegen BC Apollo en de wedstrijd eindigde in een gelijkspel van 3-3. Ze bedanken de tegenstanders uit IJsselstein en kijken uit naar de volgende wedstrijd op 22 november. Verder kondigen ze de 'sportmaand' aan, waarin iedereen de kans heeft om kennis te maken met verschillende sporten, waaronder badminton. Het nieuwe badmintonseizoen start op 22 augustus en nieuwe leden zijn welkom. Ook kondigen ze een teamtoernooi aan en een badmintonclinic op de Wheemschool. Tot slot zijn ze op zoek naar een nieuwe CCP-er voor de vereniging.

Wil je weten wat BC de Treffers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BC de Treffers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BC de Treffers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BC de Treffers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar BC de Treffers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BC de Treffers

Bezoekers bekeken ook