basketbalvereniging Tower Jumpers Barneveld

basketbalvereniging Tower Jumpers Barneveld is een Basketbalvereniging gelegen aan Wethouder Rebellaan 138 in Barneveld.

Meer informatie over basketbalvereniging Tower Jumpers Barneveld in Barneveld

Het nieuwe seizoen van basketbalvereniging Towerjumpers Barneveld staat voor de deur. De eerste training vindt plaats op 23 augustus in de Oosterboshal en alle trainingen zullen zoals gebruikelijk op dinsdag en donderdag plaatsvinden. Er wordt gespecificeerd dat de U12-training (gegeven door Robert Sedney) van 17:45 tot 18:45 uur op Veld B zal plaatsvinden. Daarnaast wordt vermeld dat het basketbalseizoen '21/'22 weer normaal kan starten vanwege de versoepelingen in de coronamaatregelen. In eerdere Tower Talks werd er gesproken over de stilgelegde binnensporten vanwege de coronamaatregelen. Tower Jumpers Barneveld is een basketbalvereniging die zich richt op de ontwikkeling van zijn leden op elk niveau, gecombineerd met een gezellig verenigingsleven. Contactgegevens en social media kanalen worden vermeld.

Wil je weten wat basketbalvereniging Tower Jumpers Barneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van basketbalvereniging Tower Jumpers Barneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij basketbalvereniging Tower Jumpers Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je basketbalvereniging Tower Jumpers Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar basketbalvereniging Tower Jumpers Barneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. basketbalvereniging Tower Jumpers Barneveld

Bezoekers bekeken ook