Basic-Fit Barneveld Wethouder Rebellaan 24/7

Basic-Fit Barneveld Wethouder Rebellaan 24/7 is een Sportschool gelegen aan Wethouder Rebellaan 134 in Barneveld.

Meer informatie over Basic-Fit Barneveld Wethouder Rebellaan 24/7 in Barneveld

Basic-Fit is een sportschool in Barneveld die verschillende lidmaatschappen aanbiedt. Met het lidmaatschap krijg je toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland en kun je zowel in de sportschool als thuis trainen met virtuele groepslessen. Daarnaast heeft Basic-Fit een app met meer dan 1000 workouts. Er zijn drie verschillende lidmaatschapsopties: Basic-Fit Comfort, Premium en All-in. Bij het Premium lidmaatschap krijg je toegang tot alle clubs in Europa en kun je iemand meenemen om samen te trainen. Ook ontvang je 50% korting op Yanga Sports Water en een NXT Level voucher van €20. Bij het All-in lidmaatschap krijg je bovendien een Smart Bike voor thuisgebruik en toegang tot de Basic-Fit Home App met meer dan 300 fiets workouts. Daarnaast biedt Basic-Fit verschillende services en faciliteiten, zoals virtuele workouts, Yanga Sportswater, personal training en 24/7 openingstijden. Je kunt ook je lidmaatschap aanpassen met extra opties. Er zijn ook personal trainers beschikbaar, zoals Mike van Groningen en Sanne van Asselt. Dus waar wacht je nog op? Ga ervoor en word fit bij Sportschool Barneveld!

Wil je weten wat Basic-Fit Barneveld Wethouder Rebellaan 24/7 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basic-Fit Barneveld Wethouder Rebellaan 24/7 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basic-Fit Barneveld Wethouder Rebellaan 24/7? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Barneveld Wethouder Rebellaan 24/7 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Basic-Fit Barneveld Wethouder Rebellaan 24/7 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basic-Fit Barneveld Wethouder Rebellaan 24/7

Bezoekers bekeken ook