Barneveld

Barneveld is een Moskee gelegen aan Achterdorpstraat 5 in Barneveld.

Meer informatie over Barneveld in Barneveld

Moskee An-Noer Barneveld is de nieuwe moskee voor Barneveld en omgeving. De moskee is ontstaan vanuit de Marokkaanse Vereniging Barneveld, die eind jaren 80 is opgericht. De vereniging heeft verschillende locaties gehad en sinds januari 2015 is de moskee gevestigd aan de Begoniastraat. Het diende gedurende al die jaren als gebedshuis en activiteitencentrum en dat is nog steeds het geval. In 2015 werd de naam veranderd naar Moskee An-Noer Barneveld om te benadrukken dat het een plek is voor iedereen, ongeacht afkomst. De moskee heeft een ANBI-status en is een gebedshuis en ontmoetingscentrum voor iedereen.

Wil je weten wat Barneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Barneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Barneveld

Bezoekers bekeken ook