Barber Berry

Barber Berry is een Barbier gelegen aan in Barneveld.

Meer informatie over Barber Berry in Barneveld

Barber Berry biedt een handige service aan: een barber aan huis. Dit is ideaal voor mensen die druk zijn of moeite hebben om de deur uit te gaan. De thuisbarber biedt dezelfde kwaliteit en service als in een kapsalon. Maak nu een afspraak en geniet van de luxe ervaring. De prijzen voor knippen variëren van €25 voor dames en heren tot €15 voor kinderen tot 12 jaar. Voor heren is er ook de mogelijkheid om te scheren, waarbij de prijzen variëren van €10 voor scheren tot €35 voor knippen en scheren. Daarnaast zijn er ook extra behandelingen beschikbaar, zoals een wax/hars behandeling of een gezichtsmasker. Er zijn verschillende abonnementen en pakketten beschikbaar. Als u geen tijd heeft om naar de kapper te gaan, kunt u contact opnemen met Barber Berry en zij komen bij u thuis voor een frisse coupe. Neem contact op via telefoon, e-mail of social media om een afspraak te maken.

Wil je weten wat Barber Berry verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barber Berry of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barber Berry? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barber Berry het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Barber Berry reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Barber Berry

Bezoekers bekeken ook