Bakkerij Waal

Bakkerij Waal is een Bakkerij gelegen aan Veluweweg 1 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Bakkerij Waal in Kootwijkerbroek

Bakkerij & Verwennerij Waal is een ambachtelijke bakker met winkels in Harskamp, Otterlo en Kootwijkerbroek. Ze bieden een uitgebreid assortiment aan brood, broodjes, gebak, taarten en koekjes, inclusief hun bijzondere Streekproducten. Naast het standaard assortiment kunnen ze ook "specials" maken, zoals verjaardagstaarten of bruidstaarten. Op hun website kan je meer informatie vinden en ze verwelkomen je graag in een van hun winkels. Daarnaast bieden ze ook fietsroutes aan rond Harskamp en Kootwijkerbroek, waarbij je kunt genieten van de mooie omgeving van de Veluwe.

Wil je weten wat Bakkerij Waal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Waal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Waal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Waal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Bakkerij Waal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Waal

Bezoekers bekeken ook