Bakkerij Koot - Barneveld & Webshop

Bakkerij Koot - Barneveld & Webshop is een Bakkerij gelegen aan Langstraat 113 in Barneveld.

Meer informatie over Bakkerij Koot - Barneveld & Webshop in Barneveld

Bakkerij Koot is al meer dan 120 jaar een begrip in Barneveld en staat bekend om zijn versgebakken broden, heerlijk banket en unieke recepten zoals de Haantje Pik en de Barneveldse sprits. De bakkerij wordt al vier generaties lang gerund door de familie Koot en biedt een uitgebreid assortiment aan brood en banket. Je kunt genieten van de lekkerste broden, waaronder speltbrood, Schaffelaartjes en diverse koeken van Koot. Daarnaast zijn er ook speciale producten verkrijgbaar. Je kunt je bestelling plaatsen in de winkel of via de webshop van de bakkerij. Voor meer informatie of advies kun je contact opnemen met de bakkers van Bakkerij Koot.

Wil je weten wat Bakkerij Koot - Barneveld & Webshop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Koot - Barneveld & Webshop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Koot - Barneveld & Webshop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Koot - Barneveld & Webshop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Bakkerij Koot - Barneveld & Webshop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Koot – Barneveld & Webshop

Bezoekers bekeken ook