Bakkerij de Vries

Bakkerij de Vries is een Bakkerij gelegen aan Langstraat 58 in Barneveld.

Meer informatie over Bakkerij de Vries in Barneveld

Het assortiment van deze bakkerij is zeer uitgebreid en biedt allerlei soorten brood, waaronder vruchtenbrood en suikerbrood, kleinbrood, belegde broodjes, diverse koeken, Barneveldse sprits, koekjes en zoutjes, hartige en zoete broodjes, beschuit en roggebrood. Daarnaast hebben ze ook gesorteerd gebak, taarten en schnitten, en heerlijke vlaaien in verschillende maten. Bestellingen voor morgen kunnen vandaag tot middernacht geplaatst worden. Betalen is veilig en je kunt je blijven informeren over het laatste nieuws.

Wil je weten wat Bakkerij de Vries verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij de Vries of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij de Vries? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij de Vries het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Bakkerij de Vries reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij de Vries

Bezoekers bekeken ook