Bakker Machinebouw B.V.

Bakker Machinebouw B.V. is een Machinefabrikant gelegen aan Verbindingsweg 3 in Voorthuizen.

Meer informatie over Bakker Machinebouw B.V. in Voorthuizen

Bakker Machinebouw is al meer dan 93 jaar actief in het ontwerpen en bouwen van hoogwaardige machines voor verschillende industrieën, waaronder de voedingsmiddelenindustrie, logistiek, recycling en high care toepassingen. Ze zijn gespecialiseerd in maatwerkoplossingen en bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding. Met ruim 90 jaar aan kennis en ervaring in de machinebouw kunnen ze efficiënte en hoogwaardige producten leveren. Hun roots gaan terug naar 1930, toen de eerste generatie Bakker een smederij begon in Voorthuizen. Ze hebben een no-nonsense mentaliteit en kunnen zelfs de lastigste vragen aan. Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact met hen opnemen via de verstrekte contactinformatie.

Wil je weten wat Bakker Machinebouw B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakker Machinebouw B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakker Machinebouw B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakker Machinebouw B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Bakker Machinebouw B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakker Machinebouw B.V.

Bezoekers bekeken ook