Bakker Interieurs

Bakker Interieurs is een Keukenvernieuwer gelegen aan in .

Meer informatie over Bakker Interieurs in

Teunis Bakker is een expert in het maken van unieke keukens en interieurs. Hij werkt met oog voor detail om het ultieme eindresultaat te bereiken. Zijn klanten zijn mensen die waarde hechten aan esthetiek, eigentijdse elegantie, moderne technieken en duurzaam materiaalgebruik. Een mooie keuken is belangrijk, omdat het de ruimte is waar het meest wordt geleefd in een huis. Daarnaast is het interieur van een huis ook van groot belang, omdat het de stijl en sfeer van het huis bepaalt. Teunis Bakker heeft verschillende inspirerende projecten, zoals Project 001 en Project 003. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via de navigatie op de website.

Wil je weten wat Bakker Interieurs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakker Interieurs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakker Interieurs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakker Interieurs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Bakker Interieurs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakker Interieurs

Bezoekers bekeken ook