Bakker Bedrijfswagens - Used Trucks & Vans

Bakker Bedrijfswagens - Used Trucks & Vans is een Dealer van tweedehands vrachtwagens gelegen aan Baron van Nagellstraat 91 in Barneveld.

Meer informatie over Bakker Bedrijfswagens - Used Trucks & Vans in Barneveld

Bakker Bedrijfswagens is een bedrijfswagen specialist met twintig vestigingen verspreid over Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Ze zijn dealer voor merken als DAF, GINAF, TATRA, IVECO Daily en Fiat Professional. Het bedrijf houdt zich bezig met verkoop, reparatie en onderhoud, schadeherstel en verhuur van deze merken. Ze bieden ook onderhoud aan campers en hebben een speciale vestiging voor schadeherstel en spuitwerk. Daarnaast zijn ze op zoek naar bedrijfswagen- en truckmonteurs. Raiffeisen Ems-Vechte heeft hun wagenpark versterkt met de nieuwste generatie DAF-trucks. Verder zijn er leerlingen van het Ubbo Emmius die een Fiat Ducato gaan ombouwen naar een camper. De website van Bakker Bedrijfswagens is ontworpen en ontwikkeld door Anura. (2023).

Wil je weten wat Bakker Bedrijfswagens - Used Trucks & Vans verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakker Bedrijfswagens - Used Trucks & Vans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakker Bedrijfswagens - Used Trucks & Vans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakker Bedrijfswagens - Used Trucks & Vans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Bakker Bedrijfswagens - Used Trucks & Vans reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakker Bedrijfswagens – Used Trucks & Vans

Bezoekers bekeken ook