Bakker Bart Barneveld

Bakker Bart Barneveld is een Bakkerij gelegen aan Langstraat 25 in Barneveld.

Meer informatie over Bakker Bart Barneveld in Barneveld

Er zijn verschillende belegde broodjes beschikbaar, zoals een broodje gezond met jong belegen kaas, tomaat, ijsbergsla, ham, gekookt ei en komkommer. Er is ook een broodje tonijnsalade met tonijnsalade, tomaat en ijsbergsla. Daarnaast zijn er broodjes met carpaccio, kip Mex, zalm, brie, filet americain, mozzarella, eiersalade, warme pittige kip, warme gehaktbal, warme omelet, kip-bacon, hummus, warme Oosterse kip, jong belegen kaas, oude kaas, ham-kaas, ei en ham. Let op: als je een glutenvrije pizzabodem hebt gekozen, worden sommige toppings verwijderd. Er zijn ook verschillende drankjes beschikbaar, zoals Pepsi Max en een donut.

Wil je weten wat Bakker Bart Barneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakker Bart Barneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakker Bart Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakker Bart Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Bakker Bart Barneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakker Bart Barneveld

Bezoekers bekeken ook