Badmintonclub Barneveld

Badmintonclub Barneveld is een Sportclub gelegen aan Wethouder Rebellaan 138 in Barneveld.

Meer informatie over Badmintonclub Barneveld in Barneveld

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je gewoon lekker sportief en gezellig bezig zijn samen met anderen? Dan is badminton echt iets voor jou! Op de website bcbarneveld.nl is te lezen dat er binnenkort een proefles badminton wordt georganiseerd. Het is een leuke manier om kennis te maken met de sport en om te kijken of het iets voor jou is. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt of nog nooit eerder hebt gebadmintond, iedereen is welkom. Dus als je geïnteresseerd bent, kun je je aanmelden voor de proefles. De exacte datum van de proefles wordt niet vermeld, maar het is een goede gelegenheid om actief bezig te zijn en nieuwe mensen te ontmoeten. Dus waar wacht je nog op? Meld je aan en ontdek of badminton jouw nieuwe passie kan worden!

Wil je weten wat Badmintonclub Barneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Badmintonclub Barneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Badmintonclub Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Badmintonclub Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Badmintonclub Barneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Badmintonclub Barneveld

Bezoekers bekeken ook