B&B de Vink

B&B de Vink is een Bed & Breakfast gelegen aan Vinkelaar 6 in Terschuur.

Meer informatie over B&B de Vink in Terschuur

Bed & Breakfast de Vink is een ideale plek om te overnachten en tot rust te komen tussen Achterveld en Terschuur. Gasten beoordelen hun verblijf gemiddeld met een 9.1. De B&B biedt een uitstekende uitvalsbasis voor verschillende activiteiten zoals wandelen, fietsen, kanoën en een bezoek aan Amersfoort. In de omgeving zijn diverse wandelpaden, waaronder het Marskramerpad en klompenpaden, te vinden. Ook zijn er fietsroutes door de prachtige Gelderse Vallei en kan er gekanood worden in het valleikanaal bij Leusden. Daarnaast is Amersfoort een veelzijdige stad met winkels, bezienswaardigheden, musea en festivals. Andere bezienswaardigheden in de omgeving zijn onder andere het Oude Ambachten & Speelgoed Museum en de Lieve Vrouw. De B&B is gelegen op Vinkelaar 6 in Terschuur.

Wil je weten wat B&B de Vink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B de Vink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B de Vink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B de Vink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar B&B de Vink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B de Vink

Bezoekers bekeken ook