AVcontrol

AVcontrol is een Softwarebedrijf gelegen aan Anthonie Fokkerstraat 27 in Barneveld.

Meer informatie over AVcontrol in Barneveld

AVcontrol is een nieuwe generatie touch control voor audiovisuele projecten en home automation systemen. De app is ontworpen voor iOS en is geschikt voor verschillende Apple apparaten, waaronder de iPad, iPhone en Apple Watch. AVcontrol wordt regelmatig geüpdatet en maakt gebruik van de nieuwste iOS technologieën. De app heeft een flexibel ontwerp en maakt gebruik van native iOS controls, zoals switches en sliders. Daarnaast ondersteunt AVcontrol multitouch gestures en kan het zowel via Wi-Fi als via het mobiele netwerk worden gebruikt. De app is ook compatibel met bestaande controle systemen, zoals AMX en Crestron. AVcontrol is beschikbaar in de App Store sinds 2011 en heeft een premium versie met extra functionaliteiten.

Wil je weten wat AVcontrol verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AVcontrol of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AVcontrol? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AVcontrol het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar AVcontrol reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AVcontrol

Bezoekers bekeken ook