Autorijschool Theo v.d. Wal

Autorijschool Theo v.d. Wal is een Rijschool gelegen aan Bakkersweg 2 in Voorthuizen.

Meer informatie over Autorijschool Theo v.d. Wal in Voorthuizen

Autorijschool Theo van de Wal is al 40 jaar een begrip in Voorthuizen en omstreken. Ze zijn aangesloten bij de BOVAG en garanderen professionaliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit. Bij Theo van de Wal hoef je niet lang te wachten om je autorijbewijs te halen en krijg je elke rijles dezelfde instructeur. Met 40 jaar ervaring en al 4 miljoen afgelegde kilometers met leerlingen, is Theo van de Wal een betrouwbare rijschool. Ze zijn beschikbaar van maandag tot en met zaterdag. Theo van de Wal staat bekend om zijn passie voor het vak en heeft een hoog slagingspercentage. Daarnaast bieden ze verschillende tarieven aan, waarbij je bij 20 of 30 lessen een gratis theoriepakket krijgt. Je kunt contact met hen opnemen via de gegevens op hun website.

Wil je weten wat Autorijschool Theo v.d. Wal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Theo v.d. Wal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Theo v.d. Wal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Theo v.d. Wal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Autorijschool Theo v.d. Wal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Theo v.d. Wal

Bezoekers bekeken ook