Autorijschool Sjors

Autorijschool Sjors is een Rijschool gelegen aan Rondweg 11 in Zwartebroek.

Meer informatie over Autorijschool Sjors in Zwartebroek

Leuk dat je op de website van Autorijschool Sjors bent! Na 22 jaar ervaring in het opleiden van leerlingen voor het B- en E-rijbewijs, heeft Sjors besloten om een andere route in te slaan. Hij is bijna klaar met zijn opleiding voor het C-rijbewijs en zal daarnaast ook de opleidingen voor het E- en C-rijbewijs gaan verzorgen. Vanaf 30 juli 2021 zal Sjors echter geen opleidingen meer verzorgen voor het B-rijbewijs. Als je al bent aangemeld, wordt je opleiding natuurlijk wel gewoon afgerond. Voor het behalen van je B-rijbewijs kun je je aanmelden bij rijschool Vermeer uit Bunschoten. Voor het E- en C-rijbewijs kun je je aanmelden bij Autorijschool Sjors. Sjors feliciteert iedereen met het 22-jarig bestaan van zijn rijschool en is ervan overtuigd dat je bij rijschool Vermeer uit Bunschoten zeker zult slagen voor je rijbewijs! Je kunt contact opnemen met Autorijschool Sjors via telefoonnummer 0653237339 of per e-mail via info@autorijschool-sjors.nl.

Wil je weten wat Autorijschool Sjors verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Sjors of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Sjors? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Sjors het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Autorijschool Sjors reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Sjors

Bezoekers bekeken ook