Autorijschool J. de Waard

Autorijschool J. de Waard is een Rijschool gelegen aan Thorbeckelaan 37 in Barneveld.

Meer informatie over Autorijschool J. de Waard in Barneveld

Je staat op het punt om je rijbewijs te halen en bent op zoek naar een ervaren rijschool. Met meer dan 30 jaar ervaring en een hoog slagingspercentage helpen ze jou graag op weg. Helaas hebben ze momenteel een leerlingenstop vanwege een enorme wachtlijst. Je kunt wel altijd bellen voor vragen. Het halen van je rijbewijs opent een wereld voor je, waarin je onafhankelijk bent en vrijheid hebt. Vanaf 16 jaar kun je beginnen met het halen van je rijbewijs, met als eerste stap het theorie-examen. Ze garanderen lessen van een ervaren rij-instructeur en persoonlijk contact. Daarnaast werken ze met handige software waarin je je voortgang kunt bijhouden en een reminder krijgt voor je volgende afspraak. Ze bereiden je ook voor op het rijexamen door middel van een praktijktoets. Tot slot bieden ze de mogelijkheid om deel te nemen aan een cursus over verkeersveiligheid en alcohol in het verkeer, waarbij je geen legeskosten hoeft te betalen bij het aanvragen van je rijbewijs.

Wil je weten wat Autorijschool J. de Waard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool J. de Waard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool J. de Waard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool J. de Waard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Autorijschool J. de Waard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool J. de Waard

Bezoekers bekeken ook