Autobedrijf van Dasselaar

Autobedrijf van Dasselaar is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Hanzeweg 35 in Barneveld.

Meer informatie over Autobedrijf van Dasselaar in Barneveld

Autobedrijf van Dasselaar is een klein autobedrijf in Barneveld, gerund door twee broers. Ze richten zich voornamelijk op het onderhouden en repareren van auto's en bieden diensten zoals APK-keuringen, onderhoud en reparaties aan. Het bedrijf staat bekend om het overleggen van eventuele onverwachte kosten, zodat klanten niet voor verrassingen komen te staan. Daarnaast hebben ze ook een selectie occasions te koop die volledig zijn nagekeken en verkoopklaar zijn gemaakt. De openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur. Klanten kunnen contact opnemen met het autobedrijf via telefoonnummer 06-50986010.

Wil je weten wat Autobedrijf van Dasselaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf van Dasselaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf van Dasselaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf van Dasselaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Autobedrijf van Dasselaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf van Dasselaar

Bezoekers bekeken ook