Aserto Training en Coaching

Aserto Training en Coaching is een Trainingscentrum gelegen aan Putterweg 64, A20 in Garderen.

Meer informatie over Aserto Training en Coaching in Garderen

Mensen die zichzelf zijn en hun anders-zijn omarmen, kunnen inspirerend zijn. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Gretha Thunberg, die haar autisme accepteert en zich inzet voor het klimaat, en Edwin Rooijakkers, een succesvolle ondernemer met ADHD. Ook Roos Hoelen, een ondernemer en lobbyist, omarmt haar visuele beperking en helpt anderen met een beperking. Oprah Winfrey, een media tycoon en presentator, accepteert haar huidskleur, gewicht, afkomst en persoonlijke geschiedenis en is de meest succesvolle media persoonlijkheid ter wereld. Positieve psychologie kan helpen om jezelf te accepteren en negativiteit om te zetten in iets positiefs. Soms is acceptatie echter niet genoeg en wil je veranderen. Bernadette Vrijling biedt de mogelijkheid om uit je negativiteit te komen en te werken aan een krachtig en blij leven. Ze heeft een gratis driedelige videoserie genaamd 'Maak van je shit je hit' en biedt ook workshops aan waar je blij van wordt. Ze heeft zelf ervaren hoe het is om dingen voor jezelf en anderen achter te houden en heeft jarenlang teveel alcohol gedronken. Nu leeft ze een vol en krachtig leven zonder alcohol en helpt ze anderen in haar workshops, trainingen en coaching.

Wil je weten wat Aserto Training en Coaching verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aserto Training en Coaching of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aserto Training en Coaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aserto Training en Coaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Aserto Training en Coaching reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aserto Training en Coaching

Bezoekers bekeken ook