Arjan Klarenbeek uw specialist in groente en fruit

Arjan Klarenbeek uw specialist in groente en fruit is een Kruidenierszaak gelegen aan Burgemeester Kuntzelaan 36 in Barneveld.

Meer informatie over Arjan Klarenbeek uw specialist in groente en fruit in Barneveld

Bij Klarenbeek groente en fruit kunt u terecht voor een breed assortiment aan aardappelen, groente en fruit. Ze kopen iedere dag de beste seizoensproducten via verschillende kanalen. De groenteman is een gepassioneerde vakman die werkt met verse en lekkere producten en hier alles over kan vertellen. Ze bieden ook zelfgemaakte maaltijden aan, inclusief E-nummer en glutenvrije opties. Op dit moment hebben ze een nieuwe oogst appels en verschillende soorten pruimen. Daarnaast bieden ze ook salades en een plateau met koude hapjes aan voor speciale gelegenheden. Bij de groenteman kunt u ook terecht voor advies en vragen over groenten en fruit. Ze hebben een webwinkel waar u hun producten kunt bekijken en bestellen, en u kunt contact met hen opnemen via het contactformulier. Deze website is een initiatief van het AGF Servicepunt en ontwikkeld door Versplatform, die groentespecialisten ondersteunen bij de promotie van hun producten en winkel.

Wil je weten wat Arjan Klarenbeek uw specialist in groente en fruit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Arjan Klarenbeek uw specialist in groente en fruit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Arjan Klarenbeek uw specialist in groente en fruit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Arjan Klarenbeek uw specialist in groente en fruit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Arjan Klarenbeek uw specialist in groente en fruit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Arjan Klarenbeek uw specialist in groente en fruit

Bezoekers bekeken ook