Archery Tag

Archery Tag is een Boogschietclub gelegen aan Van Dompselaerstraat 37 in Barneveld.

Meer informatie over Archery Tag in Barneveld

Archery Tag is een spannend spel dat paintballen en boogschieten combineert. Het is perfect voor groepsactiviteiten en biedt volledige oogbescherming door middel van maskers en onmogelijkheid tot verwonding door de zachte pijlen. Hencoverhuur verhuurt de benodigdheden voor het spel, waaronder pijlen, maskers en bogen. Het spel kan gespeeld worden op elk gewenst moment en locatie, er is geen minimumleeftijd en je kunt onbeperkt spelen. Het is geschikt voor allerlei groepsevenementen, van vrijgezellenfeesten tot bedrijfsuitjes. Daarnaast is het ook mogelijk om het materiaal langdurig te huren voor bijvoorbeeld gymlessen. Momenteel is er een tijdelijke korting van 10% op de verhuurprijs. De bedrijfsgegevens van hencoverhuur zijn KVK: 74068334 en BTW: NL235079315B01.

Wil je weten wat Archery Tag verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Archery Tag of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Archery Tag? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Archery Tag het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Archery Tag reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Archery Tag

Bezoekers bekeken ook