Anastasius Grand Café

Anastasius Grand Café is een Restaurant gelegen aan Speulderweg 38 in Garderen.

Meer informatie over Anastasius Grand Café in Garderen

Welkom bij Restaurant Anastasius in Garderen! Hier worden jouw smaakpapillen verrast en je zintuigen geprikkeld met buitengewone gerechten en gastvrijheid. Het restaurant bevindt zich midden in het groen en staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit van de koffies, dranken en gerechten. Het kunst van het genieten staat centraal, met oog voor de natuurlijke omgeving. Daarnaast biedt Anastasius een heerlijk picknick arrangement op het grote grasveld, waar je kunt ontspannen onder de bomen. Gastheer Wouter ontvangt je persoonlijk en zorgt voor een fijne tijd. Het restaurant is tevens een showroom voor hang- en sluitwerkproducent Ten Hulscher. Kortom, Anastasius is de perfecte plek om te genieten van lekker eten, drinken en de prachtige natuur van de Veluwe.

Wil je weten wat Anastasius Grand Café verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Anastasius Grand Café of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Anastasius Grand Café? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Anastasius Grand Café het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Anastasius Grand Café reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Anastasius Grand Café

Bezoekers bekeken ook