AJR Auto's

AJR Auto's is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Wolweg 26 in Stroe.

Meer informatie over AJR Auto's in Stroe

AJR Auto's is een autogarage die gespecialiseerd is in het onderhoud en reparatie van auto's. Ze bieden ook service voor bedrijfswagens. Als er een storingsmelding op het dashboard van uw auto verschijnt, kunnen ze de fout diagnosticeren en u verder helpen. Ze bieden zowel kleine als grote beurten voor alle automerken. AJR Auto's is een RDW Erkend bedrijf dat de overschrijving van uw auto kan verzorgen. Ze zijn ook erkend voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) en bieden merk-onafhankelijke stages en leerwerkplekken. Bij AJR Auto's staat goed vertrouwen hoog in het vaandel en ze werken met een klein en persoonlijk team. Ze bieden verschillende diensten zoals APK-keuringen, diagnose, accuservice, aircoservice, olieservice, schadeherstel, bandenopslag en financiëring. Als uw auto in de werkplaats staat, kunt u een leenauto krijgen. AJR Auto's is gevestigd in Stroe, Gelderland en is bereikbaar via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat AJR Auto's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AJR Auto's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AJR Auto's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AJR Auto's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar AJR Auto's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AJR Auto’s

Bezoekers bekeken ook