6-Persoons Trekkershut

6-Persoons Trekkershut is een Hotel gelegen aan Harremaatweg 34 in Voorthuizen.

Meer informatie over 6-Persoons Trekkershut in Voorthuizen

Trekkershut/kampeerhut is een campinghut in Hulst, Nederland. De hut biedt uitzicht op de tuin en heeft gratis WiFi en gratis privéparkeergelegenheid. Het is gelegen op 39 km van Station Antwerpen-Zuid, MAS Museum Antwerpen en Meir. Gasten kunnen bij de camping gebruik maken van een eigen ingang. De hutten zijn voorzien van een zithoek en een gedeelde badkamer. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig. Er is ook een picknickplaats waar gasten kunnen genieten van een dag in de buitenlucht. Trekkershut/kampeerhut ligt op 40 km van Antwerp Expo en op 41 km van het Plantin-Moretus Museum. De dichtstbijzijnde luchthaven is Antwerp International Airport, op 44 km van de accommodatie.

Wil je weten wat 6-Persoons Trekkershut verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 6-Persoons Trekkershut of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 6-Persoons Trekkershut? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 6-Persoons Trekkershut het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar 6-Persoons Trekkershut reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 6-Persoons Trekkershut

Bezoekers bekeken ook